NOR CURIER 930X122

catalina anton

PLÂNGI DE EMOȚIE ASCULTÂND-O CÂNTÂND! ARE 14 ANI ȘI E DIN ȘTEFĂNEȘTI!

La doar 14 ani Cătălina Anton, din Ştefăneşti-Argeș, cântă dumnezeieşte muzică populară. Cătălina este elevă în anul III la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti. ,,Am ajuns la această şcoală în urma unui concurs la care am participat. Se numea Mugurii folclorului argeşean. Acolo am fost remarcată de actuala mea profesoară de canto popular, care m-a întrebat dacă vreau să studiez la şcoala la care predă dânsa. Am acceptat fără să stau pe gânduri şi astfel am ajuns aici.’’, povestește Cătălina Anton pentru ePitești.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

A reprezentat România în Bulgaria şi Serbia

,,Pentru mine muzica reprezintă o a doua lume, în care toate visurile îşi găsesc locul. Îmi place foarte mult cum cântă Maria Ciobanu, Maria Dragomiroiu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Steliana Sima şi Mihaela Chiriţescu. Mi-aş dori să pot ajunge cândva la nivelul la care se află toate aceste doamne deosebite.  Anul trecut am fost în Serbia şi Bulgaria alături de alţi colegi de la Şcoala Populară de Arte pentru a reprezenta România. Nu am făcut parte din concursul propriu-zis, ci doar din spectacol. Însă am fost atât de apreciaţi încât am primit o invitaţie şi anul acesta, pe care abia aştept să o onorez.’’, ne spune eleva.

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

Vrea să-şi facă o carieră în muzică

,,Pot spune că la vârsta pe care o am sunt mulţumită de nivelul la care am ajuns, însă asta nu înseamnă că nu îmi doresc mai mult. Am apărut la numeroase emisiuni, la Etno TV şi Antena 1 Piteşti. Este o mare bucurie pentru mine de fiecare dată când suntem invitaţi, atât eu, cât şi colegii mei. Ascensiunea mea abia a început. Îmi doresc să le demonstrez tuturor calităţile mele vocale participând la cât mai multe festivaluri şi spectacole. Vreau să am o carieră în muzică şi o să fac tot posibilul pentru a-mi împlini visul.”, adaugă Cătălina. Pe Cătălina Anton o puteți asculta aici: https://www.facebook.com/photo.php?v=264267913750310&set=vb.100005013102307&type=3&theater.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90