pizzeria sapori  930 122

Geanina

ELEVĂ LA ,,LIPATTI’’, CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ UŞOARĂ ŞI POPULARĂ (VIDEO)

Geanina Voiculescu Elisabeta are 17 ani, locuieşte în Costeşti şi studiază la Liceul de Arte ,,Dinu Lipatti’’ din Piteşti. Cântă muzică populară, uşoară şi în acelaşi timp este fascinată de pian.

Citiți și: CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ LA GRĂDINA DE VARĂ

,,Atât muzica populară, cât şi cea uşoară ocupă un loc special în sufletul meu. Trebuie să recunosc, însă, că cea populară nu mi-a fost atât de dragă la început, dar am studiat-o de dragul tatălui meu. Pe parcurs am început să o îndrăgesc, este muzică autentică românească şi întotdeauna va fi apreciată. Şi pianul îmi place în mod deosebit, îl studiez de la vârsta de 12 ani. Pe viitor îmi doresc să învăţ să cânt şi la chitară.

https://www.youtube.com/watch?v=X-BZh04EkVY

Citiți și: MUGURII FOLCLORULUI ARGEȘEAN: SIMONA LUNGU, ELEVĂ LA „DINU LIPATTI”

Muzica este un mod de a trăi în armonie, este fără îndoială medicament pentru tristeţe. Toate problemele dispar atunci când cânt. Îmi place să îi văd pe cei din jur distrându-se pe muzica mea, nu există satisfacţie mai mare. Pe viitor îmi doresc să am propria trupă, una de muzică rock cu tentă de folclor.’’, spune Elisabeta Voiculescu.

De-a lungul timpului aceasta a participat la numeroase concursuri de muzică uşoară de la care s-a întors mai mereu cu premiul I. Pe lângă muzică, Elisabeta este pasionată de machiaj. Îi place să-şi petreacă timpul liber exersând diverse machiaje pe chipul prietenelor sale şi speră ca în curând să se specializeze în acest domeniu.

(Foto: Facebook Elisa Voiculescu)

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90