NOR CURIER 930X122

catalina anton

CĂTĂLINA A CÂNTAT LA ETNO TV

Cătălinei Anton, eleva, în vârstă de 14 ani, de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti care cântă dumnezeieşte muzică populară, îi merge din ce în ce mai bine pe plan profesional. De curând Cătălina a fost invitată la postul de televiziune Etno TV.

Citiți și: DUMITRU FĂRCAȘ A MURIT

,,Am fost invitată, alături de alţi trei colegi şi de doamna profesoară, la o ediţie specială de Sf. Constantin şi Elena. Am interpretat o piesă dragă mie. Se numeşte Sărut mâna, mama mea. Nu am avut absolut deloc emoţii! Nu a fost pentru prima dată când m-am aflat într-un platou de televiziune şi, în plus, am avut alături oameni minunaţi, care m-au făcut să mă simt extraordinar.’’, spune Cătălina Anton pentru ePitești.

Mai multe despre Cătălina puteți citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/plangi-de-emotie-ascultand-o-cantand-14-ani-si-e-din-stefanesti/. (Foto: Facebook Cătălina Anton)

Citiți și: ABSOLVENTĂ DE „LIPATTI”, SOLISTĂ DE MUZICĂ UȘOARĂ ȘI POPULARĂ (VIDEO)

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3