NOR CURIER 930X122

Claudia Ana Maria Răducanu

ELEVĂ LA „DINU LIPATTI”, TÂNĂRĂ SPERANȚĂ A MUZICII POPULARE

Claudia Ana Maria Răducanu are 17 ani şi este elevă la Liceul de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Piteşti, la secţia canto popular. A studiat vioara timp de 8 ani, iar la vârsta de 14 ani a început să îndrăgească muzica populară. Este o solistă vocală cu bune șanse să devină un nume pe scena muzicii populare românești.

Citiți și: UN BUST AL COMPOZITORULUI DINU LIPATTI VA FI DEZVELIT ÎN LEORDENI

,,Iubesc muzica populară! Până acum m-am axat mai mult pe studierea ei, pe construirea unui repertoriu pentru concursuri, însă îmi doresc ca începând din acest an să cânt şi la evenimente speciale.

Cel mai important concurs la care am participat se numește „Mugurii Folclorului Argeşean”. Acolo am obţinut locul II. Eram la început și de aceea am avut mari emoţii. Pentru mine a fost un concurs special, deoarece a avut loc aici, la noi acasă, în Argeș, zonă pe care o reprezint cu drag de fiecare dată.’’, spune Claudia pentru ePitești.

Citiți și: DOLIU LA LICEUL “DINU LIPATTI”

Una dintre marile ei dorințe este să ajungă să cânte în duet cu doamna profesor Georgeta Chiţoran, cea care se ocupă de ea, o artistă şi o persoană deosebită, pe care o apreciază foarte mult. De asemenea, vrea ca pe viitor să studieze la Conservatorul de Muzică din Bucureşti.

http://www.youtube.com/watch?v=fYiMzVZUKis&feature=youtu.be

(Foto: Facebook Ana Maria Claudia Răducanu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90