New Profesional Consult 930 x 122

dinu lipatti

    DOLIU LA LICEUL “DINU LIPATTI”

    Doliu la Liceul “Dinu Lipatti”. Colectivul Liceului de Arte “Dinu Lipatti” din Pitești anunță trecerea în neființă a doamnei Roxana Marinescu, “profesor, o bună colegă și un om de o calitate morală și profesională deosebită”, după cum se arată într-un mesaj public semnat de colectivul pretigioasei unități de învățământ.

    Citiți și: UN BUST AL COMPOZITORULUI DINU LIPATTI VA FI DEZVELIT ÎN LEORDENI

    “Transmitem condoleanțe familiei îndoliate, alături de care suntem în aceste momente de durere! Pentru cei care doresc să își ia rămas bun: trupul neînsuflețit al doamnei profesoare Marinescu (Udroiu) Roxana va fi depus mâine, 01.12.2016, după ora 13, la capela bisericii din spatele Liceului “Ion Barbu”, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă. Dumnezeu s-o aibă în pază! A fost, este și va fi un model pentru noi toți!”, transmite colectivul Liceului de Arte “Dinu Lipatti” din Pitești.

    Roxana Marinescu a murit în urma unei boli necruțătoare. “O doamnă profesoară de milioane!”, “O profesoară minunată!”, “O persoană deosebită!”, “Un om extraordinar!”, “Un profesor extraordinar și un om excepțional!”, așa o caracterizează elevii și colegii săi.

    Citiți și: PITEȘTENII AU TALENT: ALEXANDRU REZUȘ, DE LA „DINU LIPATTI”

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90