Donaris 930 x 122

dinu lipatti

DESENEAZĂ, PICTEAZĂ ȘI CÂNTĂ LA TOBE! VEZI GALERIE FOTO!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Vanessa Romaşcanu are 16 ani și este elevă la liceul ,,Dinu Lipatti’’ din Pitești, secția de arhitectură. Desenează și pictează. Și încă bine de tot! A moştenit pasiunea pentru desen de la tatăl ei. Îi place și muzica, muzica rock. Nu doar să o asculte! Face cursuri în București cu toboșarul de la trupa Hara.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

„Cel mai mult îmi plac desenul în creion şi desenul digital”

Ce fel de desene realizezi?

Cel mai mult îmi plac desenul în creion şi desenul digital, dar fac şi tablouri şi picturi pe pereţi la cerere.

Ce presupune acest desen digital?

Este un desen realizat în photoshop. Folosesc o tabletă grafică şi fac în general portrete şi personaje din seriale sau desene animate.

Este mai greu de realizat desenul digital sau cel din creion?

Depinde. Desenul digital îţi permite să foloseşti tot felul de instrumente, care te ajută mult la realizarea unei imagini frumoase. Asta pentru că desenul digital înseamnă nu doar arta de a pune creionul pe foaie, ci şi posibilitatea de editare a imaginii în diverse moduri. În mare pot spune că desenul în creion este mai uşor, deşi nu deţii aceleaşi abilităţi ca în desenul digital.

„Tobele sunt cea mai mare pasiunea a mea”

Ţi-ai dori să poţi câştiga proprii tăi bani?

Da, mi-ar plăcea să îmi câştig singură banii de buzunar. Primesc bani atunci când cineva îmi cere un tablou sau o pictură pe perete, dar asta se întâmplă foarte rar, nu sunt mulţi cei care îşi doresc aşa ceva.

Mai ai şi alte pasiuni în afară de desen?

Da, cânt muzică rock de aproape 3 ani. Pot spune că tobele sunt cea mai mare pasiunea a mea. Dacă aş avea ocazia să am o carieră în muzică înaintea desenului, aş accepta! Primii paşi i-am făcut cu bunicul meu, care a fost toboşar în tinereţe, primele 3 luni, cam aşa… Apoi am învăţat singură. Vara trecută m-am înscris la rock school în Bucureşti, acolo unde fac cursuri cu Nunu Racriș, toboşarul de la Hara.

Ce vrei să faci după ce vei termina liceul?

Deocamdată nu ştiu unde mă va purta destinul. Se dă o bătălie în interiorul meu între muzică şi desen. Dacă aş putea să le fac pe amândouă, ar fi perfect! Cred că până la urmă mă voi duce la Facultatea de Arhitectură ,,Ion Mincu’’ din Bucureşti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Mediocru at best. Cautati l pe Berbece Nicolae.

    • ... spune:

      sa nu te lasi influentata de unii care au impresia ca pot pune etichete pe sufletul omuluii, fii tu si exprima-te in continuare fara sa tii cont de nimeni … you’re special !! 😉

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3