Eurial 930 x 122

andrada mihaela circiumaru

EA ESTE ELEVA DE LA „DINU LIPATTI” CARE A FĂCUT SENZAȚIE LA NEXT STAR!

Argeșeanca Andrada Mihaela Cîrciumaru a cucerit cu vocea ei minunată juriul de la Next Star. Andrada a interpretat în cunoscuta emisiune tv de pe Antena 1 două melodii: „De-ar veni primăvara” şi „Sus la munte, la Muscel”.

Citiți și: DUMITRU FĂRCAȘ A MURIT

“Părinţii m-au susţinut cu lacrimi în ochi. Și sora mea… Au fost foarte emoţionaţi, s-au bucurat, pentru că nu oricine poate ajunge acolo.”, mărturisește Andrada pentru ePiteşti. Chiar dacă nu s-a calificat mai departe, feedback-ul după participarea la acest concurs a fost unul extrem de pozitiv. „După participarea la Next Star m-au sunat nenumărate persoane ca să le fac program la nuntă sau la botez. Mi-au spus că le-am plăcut foarte mult. În plus față de evenimentele pe care le aveam deja stabilite, acum s-au adăugat şi acestea.”, completează ea.

În vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VI-a la secția de muzică a Liceului de Artă “Dinu Lipatti”, Andrada cântă la nunţi încă de vârsta de 9 ani. „Muzica reprezintă totul pentru mine. Dacă nu aş cânta, nu aş exista! Și dimineaţă când mă trezesc, fără să îmi dau seama, fredonez ceva… Muzica mă face să zâmbesc, să fiu fericită. Nu mă văd foarte sus… Ce o vrea Dumnezeu! Las în voia lui Dumnezeu, pentru că el face toate aceste minuni legate de noi, oamenii. Sunt încă un copil şi nu am ceva în plus faţă de ceilalţi copii.”, spune, cu modestie, Andrada Mihaela Cîrciumaru. Orele de pian, de nai și de cultură generală pe care le face la “Dinu Lipatti” și orele de canto popular de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti cu profesoara Mihaela Chiriţescu, precum și repetiţiile cu „Doina Bascovului” o ajută pe Andrada să îşi construiască o viitoare carieră strălucită în muzica populară: “Domnul dirijior Cătălin Iancu mi-a oferit posibilitatea ca o dată pe săptămână să repet cu o orchestră profesionistă. Este un om excepţional! Mie îmi place foarte mult cum cântă Emilia Ghinescu, Steliana Sima și doamna profesoară Mihaela Chiriţescu. Nu le copiez, însă. Încerc să iau ce-i mai bun de la fiecare şi să pun la mine, să îmi creez eu un stil propriu.” Andrada Mihaela Cîrciumaru este din comuna Mărăcineni, iar de aproximativ doi ani şi jumătate locuieşte în Piteşti.

Citiți și: ELEVĂ LA ,,LIPATTI’’, CÂNTĂREAŢĂ DE MUZICĂ UŞOARĂ ŞI POPULARĂ (VIDEO)

O puteți asculta aici: http://www.youtube.com/watch?v=jDZTssaFD5o&feature=share. (Foto: Facebook Andrada Mihaela Cîrciumaru)

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3