930×122 CAPRA 5

next star

A FOST PRESELECȚIE NEXT STAR ÎN PITEȘTI! VEZI GALERIE FOTO!

La Casa de Cultură a Studenților din Pitești a avut loc ieri preselecția pentru noul sezon al emisiunii Next Star, difuzată de Antena 1. Însoţiţi de părinţi sau de bunici, copii cu vârste între 4 și 12 ani au venit în număr mare ca să își demonstreze talentul. Nu doar din Argeș.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

De exemplu, Ianis Daniel Peptine, de 10 ani, este din Râmnicu Vâlcea. Ianis a prezentat celebra scenetă “Castravetele”, interpretată magistral cu ani în urmă de inegalabilul actor Florin Piersic. “Doar aseară m-am pregătit. Datorită unui alt concurs la şcoală nu am avut timp. Vreau să fiu artist, iau şi lecţii de canto începând de anul acesta. Sunt pe o parte elev şi pe cealaltă, profesor.”, ne-a spus Ianis, făcând referire și la costumaţia sa.

Nici micuța Maria, care va împlini în curând 5 ani, nu s-a lăsat mai prejos. Locuiește în Germania, dar fiind în vacanţă și auzind de preselecție nu a ratat ocazia. “Îmi doresc să fiu pe scenă. Fac în Germania pian, canto, gimnastică de performanţă, balet şi înot. Pentru că sunt în vacanţă, am mers la o doamnă profesoară de canto de aici. Am fost de trei ori şi mi-a zis să încerc.” Şi Ştefania Viviana Florea, din Piteşti, vrea să treacă cu bine de preselecție şi să ajungă în faţa juriului. „Îmi doresc să cânt, să dau tot ce e mai bun şi, cu puțin noroc, să ajung în finală. Am numărul 13, sper să îmi poarte noroc!”, ne-a mărturisit fetiţa în vârstă de 9 ani.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90