EcoMoto 930×122

alex andrei pirvu

PENTRU NOI TU EȘTI CÂȘTIGĂTORUL! SHOW MUST GO ON!

Deşi nu este câştigătorul celui de al doilea sezon Next Star, piteșteanul Alex Andrei Pîrvu a reuşit din nou aseară să îi emoţioneze pe membrii juriului şi pe telespectatori cu talentul său înnăscut pentru muzică.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ropote de aplauze s-au auzit pe platoul emisiunii Next Star de la Antena 1 pentru băiețelul nevăzător de 10 ani, care a interpretat melodia “Show must go on” („Spectacolul trebuie să continue”), a trupei Queen. “Nu mi s-a întâmplat niciodată să nu pot să îi potolesc pe oameni din aplauze!”, a exclamat prezentatorul emisiunii, Dan Negru.

Alex a intrat în finala de aseară, în care a concurat cu alți zece competitori pentru marele premiu de 20.000 de euro, cu un prinicipiu sănătos: „Dacă viaţa îți oferă lămâi, fă o limonadă!”. Emoționată de felul în care a cântat, Lora, membru al juriului, a mărturisit: “Cea mai bună „limonadă” pe care mi-a fost dat să o gust a fost „limonada” ta, Alex, şi îţi mulţumesc! Îmi tremură sufletul!”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Chiar dacă nu a câștigat, Alex Andrei Pîrvu nu se dă bătut! Are multe planuri. Îşi doreşte să colaboreze din nou cu tenorul Bogdan Mihai, cu care a mai avut colaborări, cu Luminiţa Anghel, Vlad Miriţă, Angela Gheorghiu şi cu idolul său, Marcel Pavel, cu care, de asemenea, a mai cântat. Finalistul Next Star nu renunță nici la marele lui vis: să ajungă cândva să cânte pe marile scene ale lumii. “Mă bucur foarte tare că mulţi oameni sunt mândri de mine pentru ceea ce fac şi pentru ceea ce realizez”, a spus Alex înainte de interpretarea melodiei “Show must go on”.

Reacţiile după finala de aseară nu au întarziat să apară. Imediat după anunţarea câştigătorului, pagina de facebook a băiețelului s-a umplut de mesaje de la telespectatori: ”Felicitări, Alex!  Pentru noi tu ești câştigătorul Next Star!”, “Ai fost minunat! Contează reacţia oamenilor la ceea ce reuşeşti să transmiti! Felicitări, copil drag!”. Bravo, Alex, show must go on! (Foto: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3