Donaris 930 x 122

next star

NERVI ȘI CERTURI LA PRESELECȚIA NEXT STAR DIN PITEȘTI!

Astăzi la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti a avut loc preselecţia pentru noul sezon al emisiunii „NEXT STAR”, difuzată pe Antena 1.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

La preselecţie au putut participa copii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani. Până la ora 14 s-au înscris aproximativ 60 de copii talentaţi, care au avut de ales între a cânta fără acompaniament instrumental (acapella) sau după un negativ.

Atmosfera a fost una destul de încărcată, un amestec de emoţii şi de nervozitate. În timp ce micuții aşteptau cu sufletul la gură să intre în sală pentru a-şi demonstra talentul, părinţii erau nervoşi din cale afară. Ca să nu aștepte la coadă, câţiva dintre ei, mai îndrăzneţi, au trecut numele copiilor lor pe listă, iar apoi au plecat acasă, cu intenția să revină mai târziu. La întoarcere, însă, au avut parte de o surpriză neplăcută: fuseseră deja strigaţi. Nervoși că au pierdut rândul, s-au certat cu organizatorii şi cu părinții care au rămas fără întrerupere acolo și care nu i-au lăsat să intre înaintea lor.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Rezultatele preselecției vor fi stabilite de o comisie de la Bucureşti, membrii acesteia urmând să asculte înregistrările trimise din Pitești și să decidă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90