New Profesional Consult 930 x 122

iubit

NU E CAM MICĂ PENTRU ASTA? CÂȘTIGĂTOAREA DE LA NEXT STAR ARE IUBIT!

Nu a trecut mult timp de când Vanessa, fetiţa de numai 12 ani care a uimit o țară întreagă cu vocea ei, a câştigat titlul de „Next Star” la cunoscuta emisiune difuzată pe Antena 1.

Citiți și: Argeș. O tânără a fugit cu iubitul. Familia, disperată!

Se pare că acum ea este mai populară şi are mult mai mult succes decât înainte. Vanessa și-a făcut chiar şi un iubit (și el minor), dovadă stau fotografiile pe care le-a postat pe contul său de socializare, fotografii în care cei doi apar împreună în ipostaze ca de îndrăgostiți (pentru că este vorba de minori, nu publicăm pozele respective).

Oamenii nu au rămas indiferenţi la aflarea veştii. Mulţi au felicitat-o, dar sunt şi persoane care au criticat-o, motivând că are o vârstă mult prea fragedă pentru așa ceva: ,,Nu ţi-e jenă să pui astfel de poze la 12 ani ai tai? Ce educaţie ai avut? Uite cine ajunge să câştige Next Star! Ce mă mai miră?!”, a comentat, indignat, un domn. (Foto: Facebook Vanessa Marzavan)

Citiți și: ATENȚIE PĂRINȚI! PRESELECȚII NEXT STAR ÎN PITEȘTI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90