930×122 CAPRA 5

alex andre pirvu

ALEX, PITEȘTIUL ÎȚI ȚINE PUMNII! BAFTĂ!

Băiețelul din Pitești în vârstă de 10 ani care a impresionat juriul până la lacrimi interpretând dumnezeiește “My Way”, celebra melodie cântată de Frank Sinatra, se luptă în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, cu ceilalți 10 finalişti pentru câştigarea titlului de Next Star.

Citiți și: Pitești. Șoferul unui mastodont a dat de necaz în oraș

Alex Andrei Pîrvu, copilul nevăzător înzestrat cu o voce extraordinară, şi-a dorit să participe la cel de al doilea sezon al show-ului după ce a urmărit emisiunea la televizior. Susţinut de părinţi, încurajat de-a lungul timpului de profesori, Alex şi-a urmărit pas cu pas visul. Prima sa apariţie pe o scenă a fost la Cerbul de Aur Junior, acolo unde a obţinut premiul special ”Dida Drăgan”. Iar de atunci lucrurile nu s-au mai oprit… Alex cucereşte rând pe rând inimile celor care îl ascultă şi premiile festivalurilor de muzică din ţară.

În această seară, el poate deveni noul Next Star al României. Alex va interpreta melodia „Show must go on”, a trupei Queen. Câștigătorul va primi trofeul din mâinile maestrului Radu Beligan. Alex Andrei Pîrvu are șanse mari ca diseară să se întoarcă acasă cu trofeul de la Next Star şi cu marele premiu, în valoare de 20.000 de euro! Îi ținem pumnii!

Citiți și: Pitești. Alertă de ultim moment! Intervin multe echipaje de pompieri

Amintim că recent, pe 7 decembrie, Alex Andrei Pârvu a cântat piesa “My Way” în duet cu idolul său, Marcel Pavel, în concertul pe care acesta l-a susținut la Sala Palatului din București cu ocazia apropierii Crăciunului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90