930×122 CAPRA 5

antena 1

UN COPIL O SPUNE! ,,Nu mi-am imaginat că participarea la o emisiune mă va afecta atât!’’

Vanessa Marzavan este fetiţa de numai 12 ani care a cucerit o țară întreagă cu vocea ei. Aceasta a câştigat titlul de ”Next star” al celui de al doilea sezon şi odată cu el suma de 20.000 de euro pusă la bătaie de creatorii celui mai de succes format de divertisment sută la sută românesc, difuzat pe Antena 1.

Citiți și: Un piteștean, cap de afiș al unui nou serial românesc

Deşi oricine ar fi în locul ei s-ar simţi în al nouălea cer, Vanessa nu este tocmai fericită! Supărată pe maniera în care unii au contestat faptul că ea ar fi meritat să câștige, fetița a dat o replică pe un cunoscut cont de socializare: „Nu mi-am imaginat vreodată că participarea la o emisiune mă va afecta atât! Am încercat să văd cu ce am greşit. M-am ascultat de sute de ori ca să văd ce anume a stârnit răutatea unora, dar, din fericire pentru mine, am constatat că nu prestaţia mea a fost de vină.

Am realizat că nu v-am făcut nimic, că, de fapt, nici nu mă cunoaşteţi. Îmi pare rău, dar nu pot să mă simt prost pentru că nu am o situaţie materială proastă, că sunt macedoneancă sau pentru că mama este avocat. Nu datorez nimănui nimic pentru toate acestea, ci doar îi mulțumesc lui Dumnezeu. De acum încolo cuvintele voastre nu mă mai rănesc. Am învăţat în două zile că trebuie să mă bucur de ce mi-a dat Dumnezeu, să-mi trăiesc clipa, să merg înainte și să demonstrez că merit pe deplin statutul de NEXT STAR. Nu ştiu dacă alţii au fost mai buni ca mine, pentru că nu a fost decizia mea, dar consider că prestaţia mea artistică, singura care a contat în acest show și care a fost punctată, a fost una de calitate. Vă mulțumesc din suflet celor care aţi fost alături de mine şi prin cuvintele frumoase mi-aţi sustinut moralul. Îi înteleg şi pe cei care au alţi preferaţi, dar nu am înţeles răutatea. Am DOAR 12 ANI”.

Citiți și: BRAVO, GABI! „NU-MI MAI PUTEAM STĂPÂNI LACRIMILE!”

Amintim că printre cei care au concurat alături de Vanessa s-a numărat și Alex Andrei Pîrvu, băiețelul nevăzător în vârstă de 10 ani din Pitești înzestrat cu o voce extraordinară. (Foto: Facebook Vanessa Marzavan)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3