EcoMoto 930×122

alexandra ștefania dima

STUDENTĂ LA POLITEHNICĂ, SOLISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ

De mai bine de 10 ani în slujba cântecului popular, Alexandra Ştefania Dima continuă să progreseze profesional şi să păstreze vie în sufletele oamenilor dragostea pentru folclor. Are 20 de ani, este din Curtea de Argeş şi studiază la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

,,Cred că talentul de a cânta l-am moştenit de la mama mea. Şi ea a cântat în tinereţe, aşa că m-a încurajat încă de mică să urmez acest drum. Îmi amintesc cu drag că undeva pe la vârsta de 10 ani am început să cânt la serbările şcolare, ca orice copil de altfel, numai că eu eram fascinată de atenţia cu care oamenii mă ascultau, dar şi de aplauzele furtunoase de la final.

Mai apoi mi-am luat inima în dinţi şi am participat la un concurs muzical. Am reuşit să câștig premiul I, iar acest lucru m-a ambiţionat enorm. Mi-am dat seama că am potenţial şi că prin multă muncă voi ajunge să am o carieră solidă în domeniu.’’, spune Alexandra Ştefania Dima pentru ePitești.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De un an de zile, ca solistă de muzică populară, face parte dintr-o cunoscută formaţie.

,,Am studiat mai apoi canto popular şi canto clasic la o școală particulară din Piteşti, iar în urmă cu un an i-am întâlnit pe colegii mei din formaţia Enescu Band, în cadrul căreia activez ca solistă de muzică populară. Repertoriul este, însă, unul diversificat, pot cânta şi alte stiluri muzicale. Folclorul este, însă, cel care îmi place cel mai mult.

Viaţa de artist nu este una tocmai uşoară, ca în orice domeniu trebuie să depui efort. Orice eveniment necesită pregătiri, repetiţii şi multă răbdare. Cu toate acestea, îmi place enorm ceea ce fac şi parcă nici nu simt oboseala. Odată cu trecerea anilor poate că lucrurile se vor mai schimba, dar dragostea mea pentru muzica populară va rămâne la fel. Îmi doresc să realizez ceva pe plan muzical, să ajung la un nivel la care să nu mai fie nevoie să mă prezint.’’, adaugă Alexandra.

În timpul ei liber îi place să citească, să vadă filme şi să se plimbe în natură. (Foto: Facebook Alexandra Dima)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3