NOR CURIER 930X122

concert

TUDOR GHEORGHE VA CÂNTA ÎN PITEȘTI CU SALA PLINĂ OCHI

Luna noiembrie se încheie la Filarmonica Piteşti cu un concert vocal-simfonic extraordinar, „Anotimpurile mele”, care va avea loc joi, 27 noiembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Maestrul Tudor Gheorghe, orchestra simfonică a instituţiei, corul Orfeu al Casei de Cultură din Curtea de Argeş, dirijorul orchestrei, Marius Hristescu, și dirijorul corului, Alexandru Ionescu, propun un program cu cele mai frumoase melodii din concertele „Primăvara simfonic”, „Vara simfonic”, „Toamna simfonic” şi „Iarna simfonic”, în orchestraţia lui Marius Hristescu.

Sala, cu 800 de locuri pe scaune, va fi plină ochi. Potrivit conducerii Filarmonicii Pitești, biletele s-au epuizat din prima zi în care au fost puse în vânzare. Conform aceleiași surse, abonamentele la Filarmonică sunt valabile la concertul extraordinar Tudor Gheorghe.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pe 13 decembrie maestru va cânta și în Mioveni. Spectacolul, intitulat „Lecția”, va avea loc de la ora 19 la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Preţul unui bilet este de 25 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare la 1 decembrie la Centrul Cultural Mioveni şi Casa de Cultură a Sindicatelor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90