New Profesional Consult 930 x 122

coreea de sud

VINE TOCMAI DIN COREEA DE SUD SPECIAL PENTRU MELOMANII DIN PITEȘTI!

Pe 20 februarie, cu începere de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un nou concert simfonic în organizarea Filarmonicii Pitești. Sunteți invitați în premieră la Concertul pentru două flaute şi orchestră în Sol Major, de D. Cimarosa, concert susţinut de orchestra simfonică a instituţiei, de dirijorul Tiberiu Oprea, de flautistul român Gabriel Marin şi de flautistul sud-coreean Daniel Hai Sung Bac. Alături de Cimarosa, în program vor fi lucrări muzicale aparţinând lui Ch. W. Gluck (Uvertura la Orfeu şi Euridice), G. Enescu (Preludiu la unison), M. De Falla (Suita nr. 1 din Tricornul) și G. Holst (Suita Sf. Paul).

Citiți și: Filarmonica Pitești, pentru a treia oară invitată la Festivalul Internațional „George Enescu”

Daniel Hai Sung Bac a absolvit Universitatea Hanyang din Seul, perfecţionându-şi studiile la Ecole National De Musique De Gennevilliers din Franţa. Dirijor al ansamblului Millenium Flute Orchestra şi Seul Flute Choir, profesor la Seul College of Arts, a făcut numeroase înregistrări pentru emisiunile de radio şi televiziune din Coreea de Sud. Ca solist a concertat în afara ţării sale în Paris, Barcelona, New York, Las Vegas, Beijing și Tokyo. A susţinut o bogată activitate solistică în celebre săli ale lumii.

Gabriel Marin a absolvit Liceul „George Enescu” din Bucureşti şi Universitatea „Ovidius” din Constanţa. Laureat al multor concursuri, flautistul argeşean, născut în comuna Mihăeşti, este solist instrumentist al orchestrei Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa. A susţinut numeroase concerte şi recitaluri, colaborând cu dirijori de marcă: Remus Georgescu, Paul Staicu, Florin Totan, Mihail Ştefănescu și Aurelian Octav Popa. De asemenea, a concertat în Germania, SUA, Italia și Franţa. Este fondatorul formaţiei de suflători Trio TOMIS şi al cvartetului OVIDIUS.

Citiți și: În Joia mare, concert cu public la Filarmonica Pitești

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441