930X122 MAIA

explozie

UN METEORIT A EXPLODAT DEASUPRA ROMÂNIEI (VIDEO)

Noaptea trecută, în jurul orei 3, un meteorit a explodat în atmosferă deasupra țării noastre. Specialiștii nu pot preciza, cel puțin deocamdată, zona exactă deasupra căreia s-a produs explozia. Fenomenul astronomic ar fi fost văzut din mai multe locuri din țară, ca de pildă București, Vrancea, Buzău sau Mureș.

Citiți și: Breaking: Două mari bănci din România au probleme! Clienții, afectați

Explozia a avut loc cu mult înainte de impactul cu solul. Nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale. În momentul exploziei cerul a fost luminat puternic. Potrivit primelor estimări ale specialiștilor, meteoritul a fost, din fericire, de mici dimensiuni (diametru de circa trei metri).

Camere video de supraveghere au surprins momentul, unul inedit pentru România. Imaginile pe care vi le propunem sunt surprinse de o cameră video din București. (Foto: Captură video YouTube)

Citiți și: Bărbat grav rănit în urma unei explozii! Ce spune Poliția

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90