New Profesional Consult 930 x 122

muzeul judetean

PITEȘTENII, INVITAȚI LA OBSERVAȚII ASTRONOMICE LA MUZEUL JUDEȚEAN

Muzeul Judeţean Argeş, în parteneriat cu Asociaţia Astronomică „Urania”, îi invită pe piteșteni să participe cu titlu gratuit la o sesiune de observaţii astronomice.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pentru că există o cerere foarte mare pentru activități legate de astronomie şi spatiul cosmic, Muzeul a inițiat o colaborare de lungă durată cu această asociație din București, împreună cu care va desfășura activități de popularizare, prezentări la planetariu și observații în curtea interioară a Muzeului.

Astronomii amatori şi pasionaţii de astronomie de la Urania vor susține Muzeul Judeţean Argeş în demersul său de a dezvolta aceste tipuri de activități.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Sesiunea de observații astronomice prin telescop va avea loc mâine, 16 mai, de la ora 19, în curtea interioară a Muzeului din Pitești. Evenimentul se înscrie în cadrul Nopții Muzeelor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90