930×122 CAPRA 5

iureș

ABSOLUT SENZAȚIONAL! IUREȘ DE UMOR, DANS ȘI MUZICĂ!

Deschis ieri cu o piesă în regia maestrului Radu Beligan, ”Cel mai mare festival de teatru din Argeș”, care are loc în Mioveni, continuă diseară cu o reprezentație de excepție.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Actorul Marcel Iureș va urca pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural în piesa „Absolut”, după povestea „Ivan Turbincă” a lui Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija. Inegalabilul Marcel Iureș va dansa, va cânta și va… găti într-un spectacol despre viață și moarte, despre Rai și Iad, care nu trebuie ratat. Spectacolul va începe la ora 19. Potrivit organizatorilor, prețul unui bilet este de doar 5 lei. Biletele pot fi procurate de la Centrul Cultural Educativ.

Programul complet al festivalului îl puteți (re)citi accesând link-ul următor: http://epitesti.ro/caleidoscop/teatru/iures-malaele-si-bleont-mioveni-citeste-programul-festivalului/. (Foto: Facebook One Man Show, Poduri de Teatru)

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90