NOR CURIER 930X122

malaele

ADMIRABIL! HORAȚIU MĂLĂELE A JUCAT ÎN MIOVENI CU SALA PLINĂ OCHI

Horațiu Mălăele a oferit aseară un recital de neuitat în cadrul „Celui mai mare festival de teatru din Argeș”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

După cum bine am anticipat, sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni a fost plină ochi. Sute de spectatori au aplaudat prestația actorului în piesa „Sunt un orb”, piesă regizată de același Mălăele. De altfel, vă amintim, organizatorii au mutat spectacolul de la Centrul Cultural Educativ, acolo unde era programat inițial să aibă loc, într-o sală mult mai încăpătoare după ce biletele se epuizaseră în doar două zile. Prețul unui bilet a fost de numai 5 lei.

Festivalul de teatru din Mioveni se va încheia mâine, 17 noiembrie, cu piesa ”Fidelitate”. Distribuția este alcătuită din Gheorghe Ifrim, Florin Busuioc și Adelaida Zamfira, regia purtând semnătura lui Dragoș Campan. Piesa se va juca de la ora 19 pe scena Centrului Cultural Educativ. Regalul teatral din Mioveni a debutat pe 9 noiembrie, reunind actori de valoare ca Horațiu Mălăele, Marcel Iureș, Medeea Marinescu, Claudiu Bleonț sau Magda Catone. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3