Donaris 930 x 122

festival

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU FESTIVALUL LUDICUS 2019

Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” – Mioveni 2019 a început şi se va încheia pe 16 septembrie. Ulterior, până pe 17 septembrie, juriul va selecta trupele care vor intra în festivalul care va avea loc între 11 și 13 octombrie 2019.

Citiți și: Uluitor! Iată cine poate anula meciul FC Argeș – Dinamo!

Festivalul se va desfășura în regim de concurs şi li se adresează tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Este structurat pe două categorii de vârstă: spectacol gimnaziu (10-14 ani) și spectacol liceeni (14-18 ani).

Pentru a putea participa la preselecția festivalului, toate trupele sunt obligate să le trimită organizatorilor fișa de înscriere și o filmare relevantă din spectacol (poate fi și un fragment dintr-o repetiție), de minimum 10 minute.

Citiți și: Ziua Eroilor a fost marcată la Mioveni

Perioada de înscriere este 26 august – 16 septembrie 2019, ora 20. Fișele primite după această dată nu se vor mai lua în considerare. Trupele care nu vor trimite filmări nu vor putea participa la preselecţie. Preselecția va fi realizată de un juriu profesionist.

Data finală de anunțare a trupelor participante va fi 17 septembrie 2019. Deciziile juriului de preselecție nu pot fi contestate. Durata unui spectacol nu poate fi mai mică de 20 de minute şi mai mare de 50 de minute.

Toate trupele selectate în concurs vor avea obligația să trimită toate materialele cerute de organizatori, prin e-mail, până pe data de 23 septembrie 2019.

Cei interesați să participe la eveniment pot descărca toate documentele necesare de pe site-ul Centrului Cultural Mioveni www.centrulculturalmioveni.ro ori de pe pagina de Facebook a festivalului https://www.facebook.com/ludicus.mioveni/.

Spectacolele se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni. Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” este organizat de Primăria oraşului, Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3