SMART KIDS 930X122

dan puric

BILETE LA VÂNZARE. ACTORI CELEBRI

Bilete la vânzare. Actori celebri. Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru “Luna de teatru la Mioveni”. Biletele pot fi cumpărate de luni până vineri de la Centrul Cultural Mioveni între orele 8 și 18 și de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia între orele 9 și 16.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Amintim că elevii claselor I – IV de la școlile din Mioveni vor putea asista gratuit la piesa de teatru “Lumea cu Păcală”.

“Luna de teatru la Mioveni” se va desfășura în perioada 3 – 26 martie 2017. În această perioadă, în fiecare zi de vineri și duminică, pe scena Centrului Cultural și pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia se vor juca nouă piese de teatru. La acest regal artistic vor participa și Maia Morgenstern (foto), Dan Puric, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mircea Rusu, Claudiu Istodor, Gheorghe Ifrim și Mirela Oprișor. Programul complet al evenimentului, AICI.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90