930X122 MAIA

davila

DIRECTOR-SURPRIZĂ LA TEATRUL „DAVILA”

Director-surpriză la Teatrul „Davila”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astăzi au fost anunțate rezultatele finale ale concursului organizat pentru funcția de manager al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Câștigător a fost desemnat Nicolae Poghirc (foto), o persoană din afara teatrului piteștean. În vârstă de 46 de ani, Poghirc este actor la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și a fost director al Teatrului Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea. În vârstă de 46 de ani, este originar din Baia Mare și trăiește în Craiova.

Nicolae Poghirc a obținut în etapa a II-a a concursului (susținerea proiectului de management în cadrul unui interviu) nota 7,66. Asta în timp ce contracandidatul său, George Vicu Diaconescu (șeful secției de Estradă a Teatrului „Alexandru Davila”), a fost notat cu 5,66. După prima etapă (proiectul de management), ambii fuseseră admiși, cu note peste minimul de 7 (Poghirc – 7,10, Diaconescu – 7,50).

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

George Vicu Diaconescu are posibilitatea să conteste rezultatele pe 20 februarie 2017. Dacă nu o va face, Nicolae Poghirc va fi numit oficial manager al Teatrului „Alexandru Davila”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA