930×122 CAPRA 5

davila

DIRECTOR-SURPRIZĂ LA TEATRUL „DAVILA”

Director-surpriză la Teatrul „Davila”.

Citiți și: Premieră la nivel local și național, în Pitești

Astăzi au fost anunțate rezultatele finale ale concursului organizat pentru funcția de manager al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Câștigător a fost desemnat Nicolae Poghirc (foto), o persoană din afara teatrului piteștean. În vârstă de 46 de ani, Poghirc este actor la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova și a fost director al Teatrului Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea. În vârstă de 46 de ani, este originar din Baia Mare și trăiește în Craiova.

Nicolae Poghirc a obținut în etapa a II-a a concursului (susținerea proiectului de management în cadrul unui interviu) nota 7,66. Asta în timp ce contracandidatul său, George Vicu Diaconescu (șeful secției de Estradă a Teatrului „Alexandru Davila”), a fost notat cu 5,66. După prima etapă (proiectul de management), ambii fuseseră admiși, cu note peste minimul de 7 (Poghirc – 7,10, Diaconescu – 7,50).

Citiți și: Pitești. Le-a ajuns „cuțitul la os”! Va fi protest!

George Vicu Diaconescu are posibilitatea să conteste rezultatele pe 20 februarie 2017. Dacă nu o va face, Nicolae Poghirc va fi numit oficial manager al Teatrului „Alexandru Davila”.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3