NOR CURIER 930X122

alexandru iorga

ELEVUL DIN PITEȘTI CARE ÎI IMITĂ PE BĂSESCU, IOHANNIS ȘI PIERSIC

Alexandru Iorga are 18 ani și este elev la Colegiul Național Liceal ,,Alexandru Odobescu’’ din Piteşti. Sub îndrumarea profesorului Adrian Duţă, tânărul studiază actoria la Şcoala Populară de Arte şi Meserii. Imită foarte bine diverse VIP-uri.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

,,Știu să îi imit pe Gigi Becali, Florin Piersic, Victor Piţurcă, Mircea Lucescu, Traian Băsescu, Klaus Iohannis, pe Dănuţ de la Vacanţa Mare, Mircea Dinescu sau pe Radu Banciu. De departe cel mai mult îmi place să-l imit pe actorul Florin Piersic.”, spune Alexandru Iorga pentru ePitești.

A câştigat deja numeroase premii, ca de pildă locul III la „Thalia Fest”, locul II la „Ludicus” şi locul I la „Lupta tinerilor”. Cel mai greu rol pe care l-a interpretat până acum a fost neguţătorul din Veneţia al lui William Shakespeare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe lângă actorie, Alexandru are o altă mare pasiune, fotbalul, fiind un suporter înfocat al echipei FC Argeș. Vrea ca pe viitor să studieze la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucureşti. O dorință de-a sa de suflet este ca publicul să vină într-un număr cât mai mare la teatru, iar actorii să fie respectaţi. (Foto: Facebook Iorga Alexandru)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90