930 x122 grota rece

malaele

EXCEPȚIONAL! HORAȚIU MĂLĂELE VA JUCA ÎN MIOVENI CU SALA FULL

Piesa „Sunt un orb”, în regia lui Horațiu Mălăele, din cadrul „Celui mai mare festival de teatru din Argeș”, nu se va mai juca la Centrul Cultural Educativ, ci în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni. Decizia a fost luată de organizatori ca urmare a interesului ridicat din partea publicului pentru vizionarea piesei. Prin urmare, capacitatea sălii de la Sindicate fiind mai mare, vor mai fi puse în vânzare încă 250 de bilete față de numărul inițial. Un bilet costă 5 lei și poate fi cumpărat de la Centrul Cultural Educativ până joi, 13 noiembrie.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Sunt un orb” va fi cel de al șaptelea spectacol din seria de opt a festivalului, fiind și piesa la care biletele s-au vândut cel mai rapid. Cele 250 de bilete puse în vânzare inițial au fost achiziționate numai în două zile, dovedind faptul că Horațiu Mălăele este un actor foarte îndrăgit în Argeș.

Amintim că spectacolul se va juca sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 19:30.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3