New Profesional Consult 930 x 122

horațiu mălăele

PERICOL DE RÂS ÎN HOHOTE. HORAŢIU MĂLĂELE REVINE ÎN MIOVENI

Pericol de râs în hohote. Horațiu Mălăele revine în Mioveni. Duminică, 17 martie 2019, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni va avea loc spectacolul extraordinar „Sunt un orb”,  care va fi susținut de Horațiu Mălăele.

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Spectacolul “Sunt un orb” include câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. “Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălăele.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

Nu lipsesc momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul „pericol de râs în hohote“.

Prețul unui bilet este de 40 de lei. Biletele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, cât și la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8-16, iar vineri între orele 8 și 14.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni. Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon 0348/445.856.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3