Donaris 930 x 122

elevi

PUHOI DE TINERI LA TEATRUL „DAVILA”!

Săptămână aglomerată pentru Teatrul „Alexandru  Davila” din Pitești! Numărul de spectacole a fost suplimentat pentru elevii care au ales să fie spectatori la teatru în cadrul programului „Școala altfel”.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Actorii au ajuns să joace și câte patru spectacole pe zi. Şi astăzi a fost o zi încărcată. Medalionul în cinstea solistului vocal Constatin Noica a fost prezentat de 3 ori, iar la această oră se joacă piesa “O noapte furtunoasă” .

„Este o săptămână importantă şi foarte bogată în evenimente. Avem 15 spectacole pentru elevii din şcolile şi liceele din Argeş. Până acum afluenţa a fost foarte mare. Am avut cel puţin 300 de spectatori la fiecare spectacol și vor fi cu totul în jur de 4.500 pe parcursul întregii săptămâni. Ne bucurăm mult! Ne dă un impuls pentru a merge mai departe. Actorii au simţit căldura spectatorilor tineri.”, declară pentru  ePiteşti directorul Teatrului „Alexandru  Davila”, Sevastian Tudor.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90