930×122 POSADA 5

aschiuta

TEATRU PENTRU COPII ÎN MIOVENI

Teatru pentru copii în Mioveni. Pentru al şaptelea an la rând, Teatrul pentru Copii şi Tineret “Aşchiuţă” din Pitești organizează un festival pentru copii. Festivalul are loc în Pitești, Topoloveni, Mioveni, Domnești și Câmpulung Muscel.

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

În cadrul festivalului, astăzi la Centrul Cultural Educativ din orașul Mioveni actorii Teatrului “Toni Bulandra” au jucat piesa “Amintiri din copilărie”.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

Au asistat peste 200 de preșcolari de la unitățile de învățământ din orașul Mioveni.

Vineri, 13 octombrie 2017, de la orele 10 și 11:30, Teatrul “Stela Popescu” din Capitală va prezenta spectacolul “Dl. Goe”, la Casa de Cultură “Preot Ion Ionescu” din orașul Topoloveni.

Și tot vineri, de la ora 11, Teatrul “Așchiuță” va prezenta la Casa de Cultură din comuna Domnești spectacolul “Legenda Lacului Învârtita”.

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 11:30, același spectacol se va juca în Sala „Așchiuță” din Pitești.

De asemenea, duminică, 15 octombrie 2017, de la ora 10, Teatrul “Anton Pann” din Vâlcea va prezenta “Ursul păcălit de vulpe”, în Sala “Așchiuță” din Pitești. De la 11:30, ediția a VII-a a Festivalului de teatru pentru copii “Așchiuță” se va încheia cu spectacolul “Ridichea uriașă”, prezentat de Teatrul “Așchiuță”, în Sala “Așchiuță”.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3