930 x122 grota rece

andrei marius barbu

UN TÂNĂR ACTOR GRĂBIT SĂ CUCEREASCĂ LUMEA TEATRULUI

În vârstă de 16 ani, Andrei Marius Barbu este din Mioveni, dar învață la Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Pitești, la profilul filologie. Teatrul reprezintă pentru el modul prin care se exprimă cel mai bine.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Dovadă stau și premiile câștigate. Printre altele, primul loc la Festivalul Internaţional de Teatru Şcolar „Nişte Ţărani” (în 2013, monolog), premiul 3 pentru sceneta „Nişte ţărani”, premiul 2 și premiul special la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” (tot în 2013 și tot monolog), premiul special al publicului „Mircea Botez” la Festivalul Naţional de Caricatură şi Umor „Oltenii şi restul lumii”, premiul 3 la Festivalul „Pe Aripile Poeziei”, premiul cel mare al Festivalului de Teatru „Neghiniţă” (Bacău) pentru piesa „Oscarul” și premiul special al juriului la același festival.

Acum Andrei se pregăteşte de zor sub îndrumarea lui Adrian Duţă şi Ionuţ Vlad pentru cele două spectacole pe care le va juca în luna martie în Piteşti şi Mioveni.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

„În școala generală făceam lumea să râdă. Prin urmare, în clasa a VIII-a m-am înscris la teatru la Centrul Cultural Mioveni și la cursurile de la Teatrul „Alexandru Davila” susţinute de actriţa Luminiţa Borta, iar anul trecut la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti. Prin teatru îmi exprim cel mai bine sentimentele şi îmi satisfac și dorinţa de a fi în centrul atenţiei, deoarece sunt o persoană relativ timidă.”, mărturisește Andrei Marius Barbu pentru ePitești.

Pentru viitor Andrei îşi doreşte să urmeze Facultatea de Teatru din Cluj-Napoca şi să se angajeze mai apoi la un teatru din Bucureşti. De asemenea, vrea să lucreze în televiziune. Pe termen scurt își propune să se înscrie la cursuri de canto, dans popular şi sculptură în lemn.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3