930×122 CUMPANA 5

apocalipsa

VINE “APOCALIPSA” ÎN MIOVENI

Iubitorii de teatru sunt așteptați la un nou spectacol savuros, care readuce comedia în Mioveni.

Citiți și: Programul instituțiilor din Mioveni, în minivacanța de Rusalii

“Apocalipsa” este o piesă de excepție, care îi are ca protagoniști pe Constantin Zamfirescu, Livia Taloi, Alin Brancu, Lavinia Stoica, Cristian Simion, Veronica Bâtcă, Jean Lemne şi Emil Mitrache. Este o comedie cinică, o satiră la adresa mult prea mediatizatului sfârșit al lumii, care de câteva secole bune se tot lasă aşteptat.

Piesa se va juca pe 5 martie 2018, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, iar un bilet de intrare costă 50 de lei. Biletele pot fi cumpărate de luni până vineri, între orele 9 și 16, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: Acțiune de ecologizare la Mioveni

Până atunci și într-un alt registru, tot în Mioveni, Ion Luca Caragiale va fi omagiat prin două spectacole speciale, concepute de trupele Casei de Cultură a Studenţilor din Piteşti, sub coordonarea profesorului Daniel Ionescu.

Astfel, marţi, 13 februarie 2018, de la ora 13, în sala mare a Centrului Cultural Mioveni actorii vor pune în scenă “O noapte furtunoasă” și “Cum se înţeleg ţăranii”. Intrarea pentru public este liberă.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3