930 x122 grota rece

2 mai

mare

2 MAI AR PUTEA FI DECLARATĂ ZI NELUCRĂTOARE

Bugetarii ar putea avea parte în acest an de o zi nelucrătoare în plus față de cele stabilite prin lege.

Citiți și: Stațiune nouă în Argeș!

Două asociații din domeniul turismului cer Guvernului ca 2 mai să fie declarată zi liberă. Asta pentru ca românii să își poată prelungi weekend-ul având în vedere că 1 mai, zi liberă legală, pică joi. Dacă s-ar materializa, demersul ar reprezenta și un potențial ajutor pentru operatorii din turism din țară. Operatorii se așteaptă ca numărul celor care vor alege să plece într-o scurtă vacanță la mare sau la munte să crească în condițiile în care și 2 mai va fi zi nelucrătoare (urmând să fie recuperată ulterior).

“Ca şi anul trecut, această solicitare a celor două organizaţii a fost făcută în vederea sprijinirii turismului românesc, ţinând cont de faptul că în toate destinaţile turistice din România agenţiile de turism, hotelierii şi autorităţile locale au pregătit pachete speciale de cazare pentru mini-vacanţa de 1 Mai, precum şi activităţi specifice: concerte, concursuri, spectacole etc.”, se arată într-un comunicat de presă al asociațiilor din turism, comunicat citat de Mediafax.

Citiți și: Dezamăgire mare în Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3