Donaris 930 x 122

donaris tours

5 ZILE DE BASM ÎN MARAMUREȘ ȘI BUCOVINA – VEZI OFERTA!

5 zile de basm în Maramureș și Bucovina – Vezi oferta! Agentia de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune să petreceți un sejur de 5 zile în Maramureș și Bucovina.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Odată ajunși în Maramureș, veți porni către Vișeul de Sus pentru a face o călătorie de vis cu mocănița pe Valea Vaserului. Mocăniţa, construită după Primul Război Mondial, este un tren cu aburi, îngust, al cărui singur scop este de a merge spre vale.

Calea ferată merge de-a lungul râului Vaser şi este una dintre ultimele active din Europa destinate locomotivelor cu aburi, fiind şi singura din România care încă mai este folosită pentru a coborî buştenii de pe munţi.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Un alt punct de reper în Maramureș este Cimitirul Vesel din Săpânța. Cimitirul este faimos pentru crucile viu colorate ale mormintelor. Pe unele cruci există chiar și versuri, în care sunt amintite, deseori cu nuanțe umoristice, persoanele decedate.

La pensiunile și hotelurile din Maramureș gazdele vă vor întâmpina cu mâncare tradițională: de la supe şi ciorbe până la tocăniţe, papricaş, balmoş şi gomboţi (găluşte cu prune).

Mănăstirile Moldovița, Sucevița, Putna, Humor și Voroneț sunt alte obiective turistice care vă vor întâmpina, de această dată, în regiunea Bucovina.

Prețul pentru un pachet de 4 nopți/5 zile pornește de la 599 de lei/persoană (intrare în fiecare zi de miercuri în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2018). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Potrivit Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985), pachetul include:

– 3 nopți de cazare în cameră dublă la pensiunea/hotelul ales în Maramureș

– 1 noapte de cazare în cameră dublă la pensiune/hotel de 3 stele sau similiar în Gura Humorului

– mic-dejun

– transport la obiectivele cuprinse în programul turistic

– audioghidaj turistic în limba română și engleză

– materiale informative și broșuri cu informații despre obiectivele turistice vizitate.

Facilități:

– copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani (cazaţi în pat cu părinţii şi cu loc la transport) beneficiază de o reducere de 40% din valoarea pachetului turistic

– copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani (cazaţi în pat suplimentar şi cu loc la transport) beneficiază de o reducere de 15% din valoarea pachetului turistic.

Specialiștii agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă vor oferi toate detaliile necesare despre sejurul dumneavoastră.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90