New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

CIRCUITE SPECTACULOASE! OFERTE LA DONARIS TOURS

Circuite spectaculoase! Oferte la Donaris Tours. Pentru că sezonul estival este aproape de sfârșit, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă prezintă astăzi mai multe circuite de iarnă. Sunt în prim-plan piețele de Crăciun din diverse orașe europene.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

De la mijlocul lunii noiembrie și până în primele zile ale noului an, în toate marile orașe ale Europei se deschid piețele cu produse specifice de sărbători. Însă, în anumite capitale, aceste piețe sunt atât de frumoase, de colorate, de luminate, într-un cuvânt – de spectaculoase, încât fac parte din circuitul turiștilor din lumea întreagă, sunt foarte iubite de copii, iar spectacolul oferit este magic, transmit reprezentanții Donaris Tours. OFERTELE COMPLETE, AICI.

Iată ofertele de Crăciun pe care vi le propune Donaris Tours:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Crăciun în Atena cu transport cu autocar, cu plecare pe 22.12.2018, program de 6 zile. Tarif special (ATENȚIE – locuri limitate) 280 de euro/persoană/pachet. OFERTA DETALIATĂ, AICI.

Piața de Crăciun de la Salzburg 2018 (pe traseul Budapesta – Viena – Salzburg – Munchen), transport cu autocar, plecare pe 04.12.2018, program de 6 zile. Tarif special (ATENȚIE – locuri limitate) 340 de euro/persoană/pachet. OFERTA DETALIATĂ, AICI.

Poveste de Crăciun la Praga (pe traseul Budapesta – Viena – Praga – Dresda – Bratislava), transport cu autocar, plecare pe 22.12.2018, program de 6 zile. Tarif special (ATENȚIE – locuri limitate) 315 euro/persoană/pachet. OFERTA DETALIATĂ, AICI.

Poveste de Crăciun la Cracovia (pe traseul Budapesta – Cracovia – Wieliczka – Czestochowa – Pieskowa Skala), transport cu autocar, plecări pe 27.11 și 11.12.2018, program de 6 zile. Tarif special (ATENȚE – locuri limitate) 265 de euro/persoană/pachet.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) pentru a primi informațiile necesare!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90