NOR CURIER 930X122

donaris tours

DONARIS TOURS VĂ INVITĂ LA CABANA CUMPĂNA

Luna trecută s-a redeschis circuitului turistic renumita cabană Cumpăna, anunță agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Situată pe malul stâng al lacului Vidraru, la 37 de kilometri de barajul Vidraru, în comuna Arefu din judeţul Argeş, într-o zonă depresionară, la o altitudine de 860 de metri, cabana are o largă și minunată perspectivă asupra lacului Vidraru și a munților Făgăraș. Este un loc în care de-a lungul timpului turiștii au petrecut vacanțe deosebite, revenind iar și iar ca la o a doua lor casă.

Cabana Cumpăna (cabană de două stele) a fost renovată la începutul acestui an și redeschisă turiștilor în luna mai. Dispune de 74 de locuri de cazare, repartizate în 32 de camere duble și 3 apartamente dotate cu grup sanitar propriu, televiziune prin satelit și centrală termică automată proprie, precizează agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, şi terasa restaurantului, care pune la dispoziţie un număr de 40 de locuri, își așteaptă clienții cu o bucătărie tradițională, bazată pe preparate gustoase cu specific românesc. Totodată, restaurantul permite organizarea unor momente festive: aniversări, dineuri sau evenimente private.

Turiștii vor găsi aici multiple posibilităţi pentru petrecerea timpului liber și pentru activităţi de team-building: plimbări cu vaporașul pe lacul Vidraru, cantonamente și antrenamente pentru loturile de sportivi, team-building și tabere tematice pentru elevi și studenți, seri tradiționale cu foc de tabără și teren de fotbal.

Și pentru că tot se apropie minivacanța de Rusalii, cabana Cumpăna vă oferă un pachet special surpriză: 200 de lei de persoană în cameră dublă pentru 2 nopți de cazare cu mic dejun și 2 cine incluse. Oferta detaliată, aici: http://www.cabana-cumpana.ro/oferte/item/263-oferta-de-rusalii. De asemenea, cei care au tichete de vacanță (și nu numai) pot cumpăra pachete și prin agenția de turism Donaris Tours.

Tarifele generale de cazare la cabana Cumpăna pentru vara 2016, valabile până pe 31 august, sunt următoarele:

– 100 de lei/camera single (1 persoană)/noapte, cu mic dejun

– 140 de lei/camera dublă (2 persoane)/noapte, cu mic dejun.

Un copil cu vârsta până la 7 ani beneficiază de cazare gratuită în cameră cu 2 adulți. (Foto: www.cabana-cumpana.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Si cu drumul de acces pana la cabana ?

    • Buna dimineata, de la drumul principal (Transfagarasan) si pana la Cabana Cumpana sunt aprox. 7 Km. Aceasta portiune de drum este amenajata cu pietris (nu asfalt), este un drum forestier, insa accesul este relativ usor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3