New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

ÎŢI DOREŞTI SĂ AJUNGI AICI! E VACANŢA DE VIS

Îţi doreşti să ajungi aici! E vacanţa de vis. Cipru de Nord este un teritoriu mic, de numai 3.355 de kmp, dar care te surprinde la tot pasul. Este destinaţia perfectă pentru o vacanţă de vis, recomandată de agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

Cu o istorie de mii de ani, cu plaje incredibil de frumoase, cu munte şi mare îmbinate armonios în acelaşi loc, cu oameni primitori, mâncăruri delicioase, cu hoteluri luxoase şi cazinouri.

Nicosia (Lefkosa) este singura capitală din lume despărţită de o graniţă (linia verde). În Lefkosa timpul parcă a stat pe loc, prea putine construcţii fiind ridicate în ultimii zeci de ani. Principala atracţie a Capitalei este zona veche, cu clădiri coloniale, biserici transformate în moschei şi vechi caravanseraiuri. Există posibilitatea de a trece graniţa în partea de sud a oraşului (partea grecească). Trecerea se face uşor, pe baza paşaportului sau a cărţii de identitate.

Citiți și: SPECIAL! SEJUR 2018 ÎN PORTUGALIA

Kyrenia (Girne), cea mai animată staţiune din Cipru de Nord, este traversată de munţii Pentadaktylos. Muntele şi marea se îmbină aici într-un cadru natural perfect. Pentru a înţelege mai bine istoria locului, trebuie să vizitaţi castelul din port, care datează din perioada bizantină şi care poartă însemnele invaziei veneţiene, ale Imperiului Otoman şi ale perioadei de dominaţie britanică. De pe turnurile circulare ale fortificaţiei puteţi admira golful. Punctul forte din Kyrenia este portul, dominat de clădiri construite de veneţieni, acum transformate în baruri şi restaurante, precizează agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Famagusta (Gazimagusa) este un adevărat muzeu în aer liber. Localitatea e faimoasă pentru vestigiile istorice de mii de ani. Centrul oraşului este un amalgam de vestigii gotice şi de biserici creştine transformate ulterior în moschei: Turnul lui Othello, Catedrala Sfântul Nicolae (transformată în moscheea Lala Mustafa Paşa), Biserica Sf. Petru şi Pavel, Palatul Veneţian, Poarta Oraşului, Mănăstirea Barnabas şi oraşul antic roman Salamis. De asemenea, zona este renumită pentru plajele cu nisip fin, acestea fiind unele dintre cele mai frumoase de pe insulă.

Donaris Tours vă oferă, de exemplu, un sejur de 7 nopți cu cazare la Hotel Oscar Resort 4* din orașului Kyrenia, cu transport cu avionul: costă 491 de euro/persoană/loc în cameră dublă, cu demipensiune şi taxă de aeroport inclusă, cu plecare pe 2 sau 9 iunie 2017. DETALII, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Donaris 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066