EcoMoto 930×122

donaris tours

MAI IEFTIN! DESCOPERĂ DELTA DUNĂRII LA PREȚ REDUS

Descoperă Delta Dunării la preț redus. Delta Dunării este destinația pe care v-o propune astăzi agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Este o destinație specială, cu priveliști de-o frumusețe inegalabilă, cu senzaționale răsărituri și apusuri de soare, cu numeroase specii de păsări și animale și o floră deosebită. OFERTA COMPLETĂ, AICI. 

Pentru perioada iunie-septembrie 2018, pentru un sejur de 3 nopți/4 zile tariful este de 697 de lei/persoană/loc în cameră dublă, cu demipensiune și transport cu autocarul (preț inclus, plecarea se face din București).

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Tot pentru un sejur de 3 nopți/4 zile tariful este de 775 de lei/persoană/loc în camera dublă, cu pensiune completă și transport cu autocarul.

Datele de plecare la acest tarif sunt 21 și 28 iunie, 5 și 12 iulie, 6, 13 și 20 septembrie 2018. OFERTA COMPLETĂ, AICI. Pentru plata integrală până la data de 31 mai 2018, beneficiați de tarife reduse!

Pachetul include:

– transport cu autocarul pe ruta București – Murighiol – București

– transfer cu barca pe traseul Murighiol – Uzlina – Murighiol

– cazare 3 nopți

– masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă bufet)

– 1 sticlă cu apă plată (2 l)/persoană/zi – se oferă la micul dejun

– acces gratuit la piscină

– acces gratuit la locul de joacă pentru copii

– posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului

– jocuri de badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, șah, fotbal de masă, etc.

Tariful nu include taxa ARBBD de intrare în rezervația Delta Dunării. Taxa este de 15 lei de persoană și se achită la agenție, precizează Donaris Tours. Pentru copii se aplică reduceri atractive (detalii, AICI).

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90