930X122 MAIA

donaris tours

OFERTĂ DE ULTIMĂ ORĂ! VACANȚĂ ÎN CROAȚIA

Croația este una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa. Renumită pentru clădirile sale vechi și numeroasele opere de artă, „perla Adriaticii” este deținătoarea unui patrimoniu multietnic. Cu țărmul său stâncos, neregulat și cu cele peste 1.000 de insule, Croația se mândrește cu una dintre cele mai frumoase întinderi de coastă din întreaga Europă.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă invită să vizitați cele mai importante atracții turistice din Croația într-un circuit de 8 zile. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Gornji Grad – centrul medieval al orașului Zagreb, Bazilica Euphrasian, care datează din secolul al VI-lea, insula Mljet, Palatul lui Dioclețian din Split sau Rovinj, unul dintre cele mai pitorești orașe din regiunea mediteraneană, sunt doar câteva dintre locurile care fac din Croația a adevărată ”perlă a Adriaticii”.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești informează că pentru circuitele din Croația pun la dispoziție oferte speciale, fiind aplicate reduceri de prețuri de până la 72 de euro (transport cu autocarul). Numărul de locuri este limitat. Reducerile și tarifele speciale pot fi consultate AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) pentru a alege cea mai bună ofertă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90