New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

OFERTĂ: SEJUR TRATAMENT BALNEAR 2018 LA CĂLIMĂNEȘTI-CĂCIULATA

Ofertă: Sejur tratament balnear 2018 la Călimănești-Căciulata. Atestată documentar pentru prima dată în 1386, Călimănești-Căciulata, stațiune balneoclimaterică din județul Vâlcea, este renumită internațional pentru apele sale minerale. Aproape jumătate din suprafața stațiunii este acoperită cu păduri de foioase și rășinoase.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Călimănești-Căciulata este destinația turistică pe care v-o propune astăzi agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

ATRACȚII TURISTICE

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

-Biserica din Ostrov, ctitorită de Neagoe Basarab şi construită în anii 1518-1522.

-Sihăstria de la Turnu, acolo unde se găseşte o biserică datând din 1676.

-Mănăstirea Cozia – Aflată la 5 km distanţă de oraș, datând din 1387-1388, este ctitoria domnitorului Mircea cel Bătrân, care este îngropat în acest loc. Puteți admira aici picturi murale din anul 1391. Muzeul de la Mănăstirea Cozia adăposteşte o valoroasă colecţie de icoane.

TRATAMENTE

Stațiunea este indicată pentru cei care suferă de: afecţiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice, colite cronice); afecţiuni hepatobiliare (diskinezii biliare, colecistite cronice, tulburări post operatorii ale ficatului; hepatite cronice, pancreatite cronice); afecţiuni renale şi ale căilor urinare; afecţiuni metabolice şi de nutriţie (diabet zaharat, obezitate); afecţiuni reumatismale inflamatorii (artroze); afecţiuni neurologice periferice; afecţiuni respiratorii (astm alergic, bronşite, traheobronşite cronice); afecţiuni asociate (ginecologice, dermatologice, cardiovasculare, astenie, boli profesionale).

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă informează că turiștii de toate vârstele sosiți aici pot beneficia de următoarele tipuri de proceduri: hidroterapie; aerosoloterapie; electrofizioterapie (ultraviolete, ultrasunete, ionizări, magnetodiaflux, masaje uscate, băi de lumină, duşuri kineto, băi de plante şi cataplasme); kinetoterapie.

AQUA PARK

Cozia Aqua Park oferă stațiunii un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apă termală, la o temperatură de aproximativ 37 de grade Celsius. Parcul acvatic dispune de:

-11 bazine interioare și exterioare

-incintă încălzită

-8 tobogane exterioare și 2 interioare

-1.400 de șezlonguri

-restaurant cu autoservire.

Facilități: piscine interioare și exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi și saună. De asemenea, Cozia Aqua Park comunică cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces situat de-a lungul falezei râului Olt. Un loc magnific, așadar, în care puteți avea parte atât de relaxare, cât și de agrement.

Toate detaliile despre un sejur perfect la Călimănești-Căciulata vi le vor oferi reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90