NOR CURIER 930X122

donaris tours

OFERTĂ SPECIALĂ! CIRCUIT ÎN MARAMUREȘ ȘI BUCOVINA

Ofertă specială! Circuit în Maramureș și Bucovina. Echipa agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă prezintă astăzi un circuit în Maramureș și Bucovina.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Potrivit agenției, itinerariul este următorul: Mănăstirea Cozia – Sibiu – Cluj – Baia Mare – Desești – Budești – Săpânța – Peri – Sighet – Bârsana – Moisei – Bistrița – Moldovița – Sucevița – Putna – Voroneț – Dragomirna – Suceava – Neamț – Agapia – Văratec.

Ca o atracție în Maramureș este Cimitirul Vesel din Săpânța. Cimitirul este faimos pentru crucile viu colorate ale mormintelor. Pe unele cruci există chiar și versuri, în care sunt amintite, deseori cu nuanțe umoristice, persoanele decedate.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Mănăstirile Moldovița, Sucevița, Putna și Voroneț sunt alte obiective turistice care vă vor întâmpina, de această dată în Bucovina.

Circuitul se desfășoară pe o perioadă de 5 zile, iar transportul se face cu autocarul. Tariful este de la 875 de lei/persoană/loc în cameră dublă. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Datele de plecare sunt următoarele: 15 iunie, 13 iulie, 7 august și 4 septembrie 2019.

Tariful include:

-transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru transport turistic;

-4 cazări, cu mic dejun, la hoteluri și pensiuni 3* (ca excepție 2*);

-ghid însoțitor pe traseu din partea agenției;

-vizite în: Cozia, Cluj Napoca, Baia Mare, Desești, Budești, Săpânța-Peri, Sighet, Bârsana, Moisei, Bistrița, Moldovița, Sucevița, Putna, Voroneț, Dragomirna, Suceava, Neamț, Agapia și Văratec.

Sunt valabile și mai multe reduceri de prețuri, pe care le puteți consulta AICI. Specialiștii agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă vor oferi toate detaliile necesare despre circuitul dumneavoastră.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3