Nisan 930 x 122

donaris tours

OFERTE 2017! TRATAMENT LA MARE

Tratament la mare. Atât pentru iubitorii de plajă, cât și pentru cei care caută o posibilitate de tratament, litoralul românesc este varianta ideală. Litoralul românesc dispune de diverse resurse balneare, ape minerale și mineralizate și de nămoluri terapeutice. Dintre toate acestea, după cum bine se știe, lacul Techirghiol este cunoscut în România și în lume pentru nămolul terapeutic folosit în afecțiuni reumatismale, ginecologice, ale căilor respiratorii și în probleme dermatologice.

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

Stațiuni precum Eforie Nord, Techirghiol, Saturn, Venus, Neptun și Mangalia dispun de baze de tratament cu felurite dotări. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hoteluri cu bază de tratament în Mangalia: Hotel President 3* și Hotel Paradiso 3*. Stațiunea Mangalia este recomandată în tratamentul de afecțiuni reumatismale degenerative, afecțiuni ortopedice, boli ale sistemului nervos central și periferic, boli ale aparatului respirator, boli dermatologice, boli metabolice, boli ginecologice, boli ale aparatului digestiv și boli ale aparatului renal.

Citiți și: SPECIAL! SEJUR 2018 ÎN PORTUGALIA

-Sejur tratament balnear 2017 Mangalia – Hotel Paradiso*** – 1.148 de lei/persoană/6 zile.

Hoteluri cu bază de tratament în Eforie Nord: Hotel Europa 4*, Complexul Bran-Brad-Bega 4*, Mirage MED SPA 4* și Hotel Traian 3*. Stațiunea are o largă deschidere spre mare și o faleză de peste 30 de metri înălțime.

-Cură balneară wellness în Eforie Nord – Hotel Europa**** – 432 de euro/persoană/7 zile.

-Pachet „Mereu tânăr” Eforie Nord – Hotel Mirage MedSPA**** – 1.140 de lei/persoană/7 zile

-Sejur tratament balnear Eforie Nord – Hotel Traian*** – 532 de lei/persoană/5 zile.

Hoteluri cu bază de tratament în Neptun-Olimp: Hotel Cocor 4*, Hotel Doina 3* și Hotel 2D Resort &SPA 3*. Neptun este, pe lângă stațiune de agrement, și o renumită stațiune pentru tratarea problemelor de sănătate. Turiștii pot beneficia de tratamente balneare de electroterapie și kinetoterapie și de inhalații cu aerosoli.

-Sejur tratament balnear Eforie Nord – Hotel Traian*** – 532 de lei/persoană/5 zile.

Pentru informații suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament și spa contactati agenția de turism DONARIS TOURS la unul din cele două sedii ale sale din Pitești și Bucuresti sau la numărul de telefon 0725.499.985. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066