930×122 CAPRA 5

donaris tours

OFERTE DE CRĂCIUN 2018 ÎN STAȚIUNI DIN ROMÂNIA

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă prezintă astăzi mai multe oferte pentru Crăciun. Prețurile sunt avantajoase, iar plata se poate face și cu vouchere de vacanță. Donaris Tours vine cu oferte speciale, pentru un Crăciun de poveste.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

O opțiune este un sejur la Căciulata, pentru a vă bucura de apele termale. Cozia Aqua Park va așteaptă, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apă termală, la o temperatură de aproximativ 37C. Cozia Aqua Park comunică cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces situat de-a lungul falezei râului Olt.

Parcul acvatic dispune de:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

– 11 bazine interioare și exterioare;

– incintă încălzită;

– 8 tobogane exterioare și 2 interioare;

– 1.400 de șezlonguri;

– restaurant cu autoservire. 

Pentru Crăciun, sunt disponibile următoarele oferte la Complex Balnear Cozia 3*/Călimănești Căciulata:

1.Pachet 3 nopți, 742 de lei/persoană, cu pensiune completă (MENIU FIX) – începe cu cina în ziua sosirii și se termină cu micul dejun în ziua plecării, cu masă festivă de Crăciun. Aveți acces la piscinele Complexului Balnear Cozia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

2.Pachet 4 nopți, 960 de lei/persoană, cu pensiune completă (MENIU FIX) – începe cu cina în ziua sosirii și se termină cu micul dejun în ziua plecării, cu masă festivă de Crăciun. De asemenea, aveți acces la piscinele Complexului Balnear Cozia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Agenția Donaris vă mai propune și alte oferte de Crăciun, la tarife avantajoase. Ofertele sunt disponibile la următoarele hoteluri din stațiunile de pe Valea Prahovei:

-camere libere la hotel Iri 3*/Bușteni. Hotelul este poziționat într-un cadru natural de excepție, la 650 de metri distanță de pârtia Kalinderu și la 2 kilometri de telecabina Bușteni-Babele, cu o priveliște încântătoare asupra masivului Caraiman și, implicit, asupra Crucii Eroilor.

Pachet 3 nopți, 825 de lei/persoană, cu mic dejun și cină, cină festivă de Crăciun cu muzică live și băuturi alcoolice incluse. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

 –Hotel Marea Neagră 3* este situat în Sinaia, în cartierul Furnica, la o plimbare de 9 minute de Castelul Peleș și Grădinile Regale și la o plimbare de 15 minute de Mănăstirea Sinaia.

Punctul de la care pleacă telecabina către teleschiul Cota 1.400 este situat la 1 kilometru de hotel, stația de autobuz se află la doar 25 de metri, iar centrul stațiunii este la 1,5 kilometri distanță.

Pachet 3 nopți, 541 de lei/persoană, cu mic dejun bufet; pe 25 decembrie – sosirea lui Moș Crăciun, colindători, cină festivă cu DJ. OFERTĂ COMPLETĂ, AICI.

Hotel Carpathia 4*/ Sinaia este cel mai luxos complex hotelier de pe Valea Prahovei. Beneficiind de condiții de lux, turiștii își pot petrece câteva zile de vis într-o stațiune montană românească cu tradiție.

Cele două clădiri care compun complexul au fost renovate complet, mobilate elegant și dotate cu accesorii de lux, inaugurarea făcandu-se în decembrie 2014. Situat în centrul orașului Sinaia, accesul la Hotel Carpathia este extrem de facil, făcându-se direct din DN1.

Pachet 3 nopți, 1.275 de lei/persoană, cu mic dejun bufet (24, 25, 26 și 27 decembrie dacă este sejur de 4 nopți și prânz pe 24 și 25 decembrie)

– pe 24 decembrie – Pomana Porcului, cu foc de tabără

– vin fiert, țuică fiartă, obiceiuri de Crăciun

– în ziua de Crăciun, 25 decembrie – prânz tradițional, cu muzică live

– un ansamblu de dansuri populare va destinde atmosfera

– acces gratuit la piscină, saună, salină, jacuzzi și wi-fi.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) pentru a primi informațiile necesare!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3