930X122 MAIA

baile herculane

OFERTE SEJUR DE 1 DECEMBRIE ÎN ROMÂNIA

Oferte sejur de 1 Decembrie în România. Agenția Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi mai multe oferte disponibile pentru Ziua Națională a României. OFERTELE, AICI.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Potrivit agenției, în această perioadă încă sunt disponbile numeroase oferte în stațiuni din România. Pentru sărbătoarea de 1 Decembrie, se face rezervare cu confirmare pe loc. ”Sărbătorim Centenarul în stațiunile din România!”, transmite agenția.

Unde este mai plăcut să petreci ziua de 1 Decembrie, mai ales în an centenar, decât în România? Bucate alese, tradiționale – mâncare la ceaun și fasole cu ciolan afumat – foc de tabără, dansuri și muzică live – sunt câteva dintre surprizele care vă așteaptă la hotelurile din stațiunile românești.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Dacă nu v-ați gândit până acum unde mergeți anul acesta în minivacanța de 1 Decembrie, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours vă ușurează decizia și vă recomandă câteva oferte:

Hotel Belvedere 3 stele din Predeal

Pachet de 2 nopți, la tarif de 313 lei/persoană, cu mic dejun, prânz festiv pe 1 decembrie, foc de tabără, mâncare la ceaun, platouri tradiționale, țuică și vin fiert, dansuri tradiționale și muzică live. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hotel Carpathia 4 stele din Sinaia

Pachet de 2 nopți, la tarif de 440 de lei/persoană, cu mic dejun bufet, muzică live, acces la piscină, saună, hidroterapie cu ape sărate, salină și internet wireless. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hotel Iri 3 stele Busteni

Pachet de 3 nopți, la tarif de 311 lei/persoană, cu mic dejun, cină tradițională pe 1 decembrie (meniu cină festivă – platou cu aperitive, fasole cu ciolan afumat la tuci, palincă și vinul casei la discreție). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Q Hotel 3 stele din Brasov

Pachet de 2 nopți, la tarif de 293 de lei/persoană, cu mic dejun. OFERTA COMPLETĂ POATE FI ACCESATĂ AICI.

Hostel Sara’s Sons 3 stele Baile Herculane

Pachet de 3 nopți, la tarif de 400 de lei/persoană, cu demipensiune și petrecere de 1 Decembrie. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Bucură-te de minivacanța de 1 Decembrie cu ofertele speciale prezentate de agenția Donaris Tours! Sună acum la agenție (situată în Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985), iar un consultant îți va oferi toate detaliile despre sejurul tău, rezervare și plată!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3