930×122 CAPRA 5

donaris tours

OFERTE SPECIALE! PELERINAJE ÎN ISRAEL 2018

Pelerinaje în Israel 2018. Vezi ofertele! Îți place să călătorești în jurul lumii, să aduni amintiri de neuitat, aștepți cu nerăbdare să vizitezi locuri inedite și te hrănești cu aventura specifică fiecărui nou loc pe care îl descoperi? Agenția de turism Donaris Tours din Pitești îți propune să descoperi locuri cu mare încărcătură istorică și religioasă, prin pelerinaje memorabile în Țara Sfântă, Israel.

Citiți și: Pitești. Polițiști locali nu iartă nimic! Au ,,rupt” cu amenzile!

Plecările au debutat în luna ianuarie 2018 și sunt programate până în iunie anul acesta, dar vor exista plecări și pentru perioada iulie – noiembrie 2018.

Tarifele unui pachet cu transport cu avionul și cu taxe incluse încep de la 445 de euro/persoană pentru un sejur de 4 zile/3 nopți cu demipensiune (OFERTA COMPLETĂ, AICI) și pot ajunge până la 495 de euro/persoană pentru un sejur de 6 zile/5 nopți cu demipensiune (OFERTA COMPLETĂ, AICI)

Citiți și: Argeș. Mii de oameni sunt așteptați!

Odată ajuns în Israel, nu trebuie să ratezi următoarele obiective turistice:

Haifa este locul care combină influențele arabe și est-europene, tradiția și modernul. Una dintre atracțiile principale ale orașului este Muntele Carmel, care oferă o panoramă minunată.

Nazareth – situat în partea nordică a Israelului, este cel mai populat oraș arab din Israel, având aproximativ 80.000 de locuitori (69% musulmani și 31% creștini). Descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos, orașul este un centru de pelerinaj creștin.

Ierusalim este așezat în Orientul Mijlociu și considerat oraș sfânt pentru credințele iudaică, creștină și musulmană. Orașul s-a extins din a doua jumătate a secolului al XIX-lea în afara zidurilor cetății vechi, mai cu seamă în partea de vest, care acoperă în zilele noastre cea mai mare parte a suprafeței orașului.

În centrul Ierusalimului se înalță Muntele Templului (Har Habait). Aici se află Zidul de apus sau Zidul Plângerii, principalul loc sacru al evreilor, și Moscheea Al Aqsa, cu sanctuarul islamic Cupola Stâncii. În partea de nord a orașului vechi se află Biserica Învierii, cel mai sfânt loc de pe pământ pentru creștini, cu mormântul lui Iisus Hristos.

Bethleem (casa pâinii, traducere din ebraică) este situat la 10 km sud de Ierusalim. Jumătate dintre locuitorii orașului sunt creștini, jumătate, musulmani. Biserica Nașterii Domnului este cea mai veche biserică creștină din Țara Sfântă, ridicată din ordinul împăratului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mântuitorului. Din fața Bisericii Nașterii se transmite în fiecare noapte de Crăciun Sfânta Liturghie.

Tarifele unui pachet cu transport cu avionul și cu taxe incluse încep de la 445 de euro/persoană pentru un sejur de 4 zile/3 nopți cu demipensiune (OFERTA COMPLETĂ, AICI) și pot ajunge până la 495 de euro/persoană pentru un sejur de 6 zile/5 nopți cu demipensiune (OFERTA COMPLETĂ, AICI)

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. De asemenea, ofertele complete pentru pelerinaje le găsești AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90