930X122 MAIA

donaris tours

OFERTE-TRĂSNET: 40% REDUCERE LA HOTEL

Oferte-trăsnet: 40% reducere la hotel. Lefkada este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Este una dintre puţinele insule din Grecia pe care se poate ajunge cu maşina, traversând un mic pod mobil. Veți descoperi aici plaje nesfârșite, o vegetație luxuriantă și sate tradiționale. Capitala, oraşul Lefkada, se află în partea de nord a insulei, foarte aproape de podul plutitor.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune următoarele oferte pentru Lefkada în vara anului 2018:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

-La Hotel Dyonissos Studio/Nidri, pentru un sejur de 7 nopți, fără masă, beneficiați de o reducere de preț de 40%, aplicată până la data de 28.02.2018. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

-La Hotel Grand Theoni 4*/Vassiliki, pentru un sejur de 7 nopți, fără masă, beneficiați de o reducere de preț de 40%, aplicată până la data de 28.02.2018. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru mai multe informații reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești  (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă stau la dispoziție. Sunați acum la agenția de turism Donaris Tours și un consultant de turism vă va oferi toate detaliile necesare despre sejurul dumneavoastră, rezervare și plată.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90