930X122 MAIA

donaris tours

OFERTE: VACANȚĂ PE INSULA DE SMARALD. PREȚURI REDUSE

Oferte: Vacanță pe Insula de smarald. Prețuri reduse. Cu peisajul său natural muntos unic, cu mii de ani de istorie pe umeri, ”Insula de smarald” a Mării Egee, Thassos, se distinge prin ospitalitatea locuitorilor săi, plajele curate, vinurile alese și mierea delicioasă.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Departe de turismul de masă practicat în alte zone și pe alte insule din Grecia, Thassos vă îmbie să-i descoperiți secretele. Deși puteți alege să vă petreceți toată ziua la plajă, înotând în apele de culoarea smaraldului și apoi înfruptându-vă din delicioasele preparate culinare, trebuie să știți că mai sunt o mulțime de alte activități pentru care puteți opta când vă petreceți vacanța în Thassos.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune două oferte speciale:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

– Până la 28.02.2018, la Hotel Olympion 3*/Potos, reducere de preț de 25%. OFERTA COMPLETĂ, AICI

– Până la 31.03.2018, la Hotel Aeria 3*/Astris, reducere de preț de 30% OFERTA COMPLETĂ, AICI

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un repezentant al agenției îți va oferi toate detaliile despre sejurul tău!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA