Donaris 930 x 122

donaris tours

PELERINAJ ÎN GRECIA, VIZITĂ LA O MARE CATEDRALĂ. VEZI OFERTA!

Pelerinaj în grecia, vizită la o mare catedrală. Agentia de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune astăzi un pelerinaj în Grecia, la catedrala „Sfântul Apostol Andrei” din Patras.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Transportul se va face cu autocarul, perioada pelerinajului fiind, potrivit agenției, în perioada 1-6 iunie 2019 (6 zile/5 nopți). Traseul este următorul: Sofia – Rilla – Meteora – Evia – Kato Xenia – Atena – Eghina – Patras – Kalavrita – Salonic.

Prețul este de 320 de euro/persoană/loc în cameră dublă. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

În Patras veți putea admira catedrala „Sfântul Apostol Andrei”. În Biserica Mare se află capul Sfântului Andrei și crucea, iar în Biserica Mică (cea veche), ridicată pe locul martiriului sfântului, sunt mormântul și izvorul sfântului. În trecut, în acest loc a existat o bazilică bizantină, iar anterior a fost un templu antic grecesc închinat Demetrei, zeița agriculturii.

Tariful include:

– transport cu autocar (standard internațional), conform itinerariului;

– 5 nopți de cazare, cu mic dejun, la hoteluri de 3* (2 nopți în Salonic, 3 nopți în Atena);

– taxele de traversare cu ferryboat pentru pasageri în porturile Pireu – Eghina și retur;

– vizite conform programului;

– însoțitor român de grup din partea agenției. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru detalii, rezervări și plată, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă stau la dispoziție.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA