EcoMoto 930×122

donaris tours

PELERINAJ ÎN MOLDOVA ȘI BUCOVINA CU DONARIS TOURS

Pelerinaj în Moldova și Bucovina cu Donaris Tours.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Pelerinajul pe care vi-l propune agenția de turism Donaris Tours se desfășoară pe un traseu excepțional, cu vizite la mănăstirile ortodoxe istorice din Moldova și Bucovina. Mănăstirile din Bucovina fac parte din patrimoniul UNESCO, fiind înscrise în catalogul ”Mari monumente ale lumii” din anul 1993. Ele sunt unice în lume prin arhitectură, care caracterizează epoca de glorie a Moldovei, şi prin pictura exterioară.

Mai multe detalii despre pelerinajul oferit de agenția de turism Donaris Tours, AICI.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) precizează că tariful pentru un pachet de 4 nopți este de 655 de lei/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Printre altele, pachetul include:

-transport cu autocar clasificat; cazare cu mic dejun la hotel de 2 – 3 * și mănăstire (meniu fix, iar în zilele de miercuri și vineri și în posturile de peste an meniul este de post)

-însoțitor de grup: preot sau teolog.

Servicii neincluse: intrările la obiectivele turistice (aproximativ 20 de lei). Mai multe detalii despre oferta propusă de Donaris Tours, AICI.

Plecările garantate vor avea loc astfel:

-3 – 7 august 2017

-12 – 16 august 2017

-26 – 30 august 2017

-11 – 15 septembrie 2017

-6 – 10 octombrie 2017.

Mănăstirea Putna, prima şi cea mai importantă ctitorie a Binecredinciosului Voievod Ştefan cel Mare şi Sfânt, străjuieşte de peste cinci veacuri ţinutul legendar al Bucovinei. Zidirea mănăstirii, ctitorie a lui Ștefan cel Mare (al cărui mormânt se află aici), a început în anul 1466 și s-a încheiat în 1469.

Casa Domnească a fost ridicată în anul 1473, iar chiliile, zidul de apărare cu turnurile aferente şi Turnul Tezaurului, în 1481. Concepută ca necropolă domnească, biserica Mănăstirii Putna adăposteşte paisprezece morminte, dintre care trei sunt voievodale, aparţinând familiei Muşatinilor.

Sfintele Moaște ale multor sfinți se află în altar, iar în pronaos este craniul Sfântului Ierarh Ghenadie, făcător de minuni, aşezat într-o frumoasa raclă sculptată. La Mânăstirea Putna a fost adusă, de către Maria de Mangop, în anul 1472, din Constantinopol, Icoana Maicii Domnului.

Pentru mai multe informații, agenția de turism Donaris Tours vă pune la dispoziție numărul de telefon 0725.499.985. De asemenea, vă puteți adresa direct la sediul din Pitești al agenției (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90