NOR CURIER 930X122

donaris tours

PELERINAJ LA PRISLOP, LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA

Pelerinaj la Prislop, la mormântul lui Arsenie Boca. Agenția de turism Donaris Tours (din Pitești, piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune un pelerinaj de 2 zile (transport cu autocarul) la Mănăstirea Prislop din județul Hunedoara.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Pentru itinerariul Mănăstirea Cozia – Mănăstirea Prislop – Mănăstirea Lainici – Mănăstirea Horezu – Sibiu – Târgu Jiu, tariful este de 179 de lei/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Agenția de turism Donaris Tours precizează că oferta este valabilă pentru următoarele date de plecare: 17 martie, 28 aprilie, 26 mai, 16 iunie, 7 iulie, 11 august, 8 septembrie, 3 noiembrie și 6 decembrie 2018.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Pachetul include:

– transport cu autocar licențiat;

– o noapte de cazare în Straja, la vile;

– vizitele cuprinse în program (detalii, AICI)

– teolog/preot/însoțitor de grup.

Pentru mai multe informații, agenția de turism Donaris Tours vă pune la dispoziție numărul de telefon 0725.499.985. De asemenea, vă puteți adresa direct la sediul din Pitești al agenției (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90