pizzeria sapori  930 122

PROFITĂ ACUM! OFERTE SPECIALE DE 1 DECEMBRIE LA DONARIS TOURS

Profită acum! Oferte speciale de 1 Decembrie la Donaris Tours. Agenția Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi mai multe oferte disponibile pentru Ziua Națională a României. OFERTELE, AICI.

Potrivit agenției, în această perioadă încă sunt disponbile numeroase oferte în stațiuni din România. Pentru sărbătoarea de 1 Decembrie, se face rezervare cu confirmare pe loc. ”Sărbătorim Centenarul în stațiunile din România!”, transmite agenția. OFERTE DETALIATE, AICI.

Unde este mai plăcut să petreci ziua de 1 Decembrie, mai ales în an centenar, decât în România? Bucate alese, tradiționale – mâncare la ceaun și fasole cu ciolan afumat – foc de tabără, dansuri și muzică live – sunt câteva dintre surprizele care vă așteaptă la hotelurile din stațiunile românești.

Dacă nu v-ați gândit până acum unde mergeți anul acesta în minivacanța de 1 Decembrie, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours vă ușurează decizia și vă recomandă câteva oferte:

 

Hotel President 4*/Baile Felix

 

Circuit 1 Decembrie in Inima Transilvaniei (autocar)

 

Circuit 1 Decembrie Sibiu-Hunedoara si Nordul Olteniei (autocar)

 

Circuit 1 Decembrie Maramures si Bucovina (autocar)

 

Circuit 1 Decembrie in Bulgaria (autocar)

 

Hotel Covasna 4*/Covasna

 

Hotel Caprioara 4*/Covasna

 

Hotel Orizont 4*/Predeal

 

Hotel President SPA 4*/Baile Felix

 

Hotel Aqua President 4*/Baile Felix

 

 

Hotel Rozmarin 4*/Predeal

 

Hotel Belvedere 3*/Predeal

 

Hotel Piatra Mare 4*/Poiana Brasov

 

Hotel International 4*/Baile Felix

 

Hotel Termal 3*/Baile Felix

 

Hotel O3zone 3* /Baile Tusnad

 

Bucură-te de minivacanța de 1 Decembrie cu ofertele speciale de la Donaris Tours! Sună acum la agenție (situată în Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985), iar un consultant îți va oferi toate detaliile despre sejurul tău, rezervare și plată!

 

 

 

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90