930×122 CAPRA 5

donaris tours

REZERVĂ ACUM! CIRCUIT TURISTIC ÎN MUNTENEGRU ȘI CROAȚIA

Rezervă acum! Circuit turistic în Muntenegru și Croația. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi un circuit în Muntenegru și Croația. Durata circuitului este de 10 zile, iar transportul se face cu autocarul (cu plecare și din Pitești).

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Circuitul cuprinde următoarele destinații: Belgrad – Cacak –  Serbia/Muntenegru – Marele Canion – Podgorica – Budva – Dubrovnik –Bosnia –Hertegovina – Split/Sinj – Zagreb – Parc Plitvice – Insula Krk – Budapesta. Plecările sunt disponibile pe 3 iulie 2018 (prețul pachetului este de 415 euro/persoană) și pe 5 septembrie 2018 (tarif de 405 euro/persoană). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Bonus: Vizită la Postojna, cea mai renumită peșteră din Europa, excursie în zona Plitvice (se vizitează Parcul Național) și vizită în Medjugorje (locul apariției Fecioarei Maria). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Tariful include:

– Transport cu autocar licențiat 3*

– 5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3*

– 4 cazări cu demipensiune la Hotel Adriatic 2*+ Insula Krk

– Însoțitor din partea agenției

– Vizită în orașul Mostar (zona centrală, bazarul și Podul lui Sinan – restaurat) și Medjugorje (locul apariției Fecioarei Maria)

– Deplasare în zona Plitvice pentru vizitarea Parcului Național.

Informații suplimentare puteți obține de la reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon – 0725.499.985).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90